Защо?!


Защо създадох този блог?! Мисля, че се чудите, защо по дяволите на човек може да му хрумне да създаде блог. Толкова ли време имам за губене, че да публикувам статии, при това смислени….предполагам се питат доста от вас.

Преди доста години осъзнах едно нещо:

Животът наистина е изключително кратък…губим време гонейки вятърничеви цели, бием се срещу вятърни мелници, следваме изкривени ценностни системи. Не обръщаме вече внимание на стойностните и истинските наща от живота. Истина, любов, приятелство, вяра, съпричастност- това вече са утопични думички в нашите речници. Те са заместени от подлост, завист, лицемерие, безверие, игнорантност- това са новите „добродетели“ на 21 век.

За това реших да създам един микро свят,…едно убежище на хората, които все още притежават кристални  души и топли сърца!!! А, пък може би, някоя заблудена душа търсейки поредната жълта история, или следвайки най-новите тенденции в космоса на интернет, да попадне в нашата „утопия“, уж случайно….да хвърли отегчен поглед и някоя искрица да затопли меркантилното и сърчице….да озари замъгленият от марки, финикийски знаци и титли мозък.

И тогава, когато съзнанието се просветли „защо“ ще се превърне в „осъзнах“ и моето „загубено време“ ще бъде изпълнено със смисъл и отговори!!!! Вашите отговори- във вашето съзнание!!!

2 коментара

2 thoughts on “Защо?!

  1. Eto za tova te uvajavam!Ti si istinska,neprikrita,dori detinski naivna v niakoi momenti.Na fona na vsi4ki ti izpakva6,za6toto si unikalna,razli4na,madra *)

  2. REAL, благодаря ти за хубавите думи, но аз не съм уникална и да наивна съм до някъде, защото все още вярвам в доброто и истинското…..а пък мъдростта идва от Смъртта и „Гладът“, защото тези две неизменни части от живота ни променят необратимо и радикално…за добро или за лошо!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s